HUB JKL Workshop 16.9.

Hei kaikki!

Hub Jyväskylän parissa on tavattu viimeisten viikkojen aikana paljon innostavia ihmisiä ja vahva tunne siitä, että tästä syntyy jotain aidosti uudenlaista yhteistuotantoa vahvistuu päivä päivältä. Hub JKL pre-workshopissa 1.9. sovimme, että jatkamme dialogia edelleen. Seuraava workshop pidetään 16.9. klo 13 – 16.00 Protomossa, joka on yksi yhteistyötahoistamme. Protomo aukaisee ovensa huomenna 8.9 Ylistönmäellä. (Protomo, Yliopistonkatu 24, Y26 Teknopolis aulapalvelu, sisäpihalta mennään sisään).
Workshoppimme tarkoituksena on koota yhteen toimijoita, jotka haluavat pelastaa isänmaan ja toimia yhteiskunnallisen yrittäjyyden edelläkävijöinä. Tämän workshopin lähtökysymys on MITÄ JA MITEN VOIMME TOIMIA YHDESSÄ? Samalla tutustutaan Protomoon (www.protomo.fi).

Ilmoittele osallistumisestasi Johannalle ( johanna(at)banana.fi / 040-7226188 )viim. 14.9. jotta osataan varata kaikille banaaneja! 🙂

Keltaisin terveisin,

Monkey Business

Mainokset

2 responses to “HUB JKL Workshop 16.9.”

 1. Jussi says :

  Kiitos kaikille paikalla olleille innostavasta iltapäivästä. Mielen kaivoksella tehtyjen koeporausten perusteella Jussi-louhoksen laajentaminen HUBin puolelle oli erinomaisen antoisaa. Nyt ette sitten pääse musta enää eroon…

  • Johanna / Monkey says :

   Moro Jussi!

   Mahtavaa, että louhoksella menee hyvin ja se on laajentunut myös Hubin puolelle!!! Tulehan käymään meidän keltaisessa toimistossa niin hubaillaan lisää.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: