HUB JKL pop-up viikko – Nyt pääset vaikuttamaan!

Moikka ystävät!

Keltaisessa toimistossa tapahtui tänään synnytys. Teimme ensimmäisen version HUB Jyväskylän pop-up viikon ohjelmasta edellisen kerran kohtaamisessa (Protomolla) syntyneiden ideoiden pohjalta . Koska toimimme avoimen koodin periaatteella, juuri sinulla on mahdollisuus vaikuttaa viikon ohjelmaan. Jos olet kiinnostunut alustamaan jonkin osion tai keksit tilalle mielestäsi paremman aiheen niin ilmoitahan asiasta meille välittömästi.

Myös HUBin paikka on edelleen hakusessa. Jos sinulla on mielessä jokin hyvä tila niin kerro ihmeessä meillekin. Ohessa kuva ohjelmarungosta sekä innostukseksi kuva myös HUB pienoismallistamme. 🙂

Vaikuta! Innostu! Tule mukaan!

Kolahtaako? Mihin osioon sinä haluaisit osallistua?

Kolahtaako? Mihin osioon sinä haluaisit osallistua?

HUBilaiset innokkaana dialogin pyörteissä

HUBilaiset innokkaana dialogin pyörteissä

JanneMonkey

PS. Seuraava Pop-Up tapaaminen on tiistaina 20.10. Crazy Townilla klo 15 alkaen. Avoin kutsu ilmestyy blogiimme näinä hetkinä.

Mainokset

3 responses to “HUB JKL pop-up viikko – Nyt pääset vaikuttamaan!”

 1. Jonna says :

  Moikka,

  Nyt kun pääsin tähän teidän blogin kommetoimisen makuun, niin tässä kommentoimisen kaivossa ei pohjaa näy.. 😉

  Toi Kestävä kehitys -ketä kiinnostaa? on tosi hyvä aihe. Kaikki onnistuneet esimerkit, käynnissä olevat hurjat projektit ympäri maailmaa ja sit tietysti kriittiset näkökulmat kiinnostaa. Ylipäätään tulevaisuuden alat ja (terveet) tavat tehdä Bisnestä on sellaisia asioita, jotka herättää paljon kyssäreitä.

  • hubjkl says :

   Jonna, kiitos kommenteista! Olet oikeassa, HUB on herättänyt kiinnostusta juuri vahvan ydinviestinsä ( Kohti radikaalisti parempaa maailmaa ) ansiosta.
   Toisaalta taas kestävää kehitystä puskee ulos juuri nyt lähes joka tuutista, ja monet ovat jo kyllästyneet siihen. Jotkut saattavat ajatella, että kyseessä on pelkkä muoti-ilmiö jonka avulla yritetään loppujen lopuksi vain rahastaa.

   Löytyykö sinulta tai teiltä muilta hyviä kysymyksiä jotka voimme sitoa tähän osioon?

   Kiitos vielä Jonna ja keltaista viikonloppua sinulle!

   HUB Jyväskylän puolesta,
   Janne

 2. Ville Monkey says :

  Hiiphopdubhei!

  Olen osallistunut viikon aikana kahteen dynaamiseen kohtaamiseen. Molemmissa vahvasti mukana open space, eli annetaan osallistujille mahdollisuus vetää settejä ihan tosta vaan. Toinen oli Hub Madridin kokous To-iltana, ja lauantaina BarCampAlsace6 Strasbourgissa. BarCamp konsepti (www.barcamp.org) on erittäin mielenkiintoinen open space -teknologiaan pohjautuva konsepti. Mun mielestä yksi BarCamp ainakin Hub PopUp viikolle Jyväskylään!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: