HUB JKL tuotteistamiskurssin casena

Tänään toimistoomme pamahti kolme erittäin innostuneen oloista Jyväskylän Yliopiston opiskelijaa. He osallistuvat Mari Suorannan vetämälle Tuotteistaminen & Konseptointi -kurssille ja valitsivat viisasti casekseen HUB Jyväskylään.

Susanna, Harri & Henrikki - What a Team!

Käytimme aikaa noin pari tuntia miettien mikä HUB Jyväskylä oikeastaan on. Pohdimme myös sitä kuinka HUB tulisi asemoida Keski-Suomen pelikentässä. Onko meillä kilpailijoita vai pelkkiä yhteistyökumppaneita? Hugo tiivisti tiistaina HUBin tehtävän: Helpottaa verkostojen välistä vuorovaikutusta. Uskomme tähän, ja uskomme myös siihen, että yliopiston leidi Susanna sekä herrat Harri & Henrikki avaavat aiheeseen liittyen jonkun aivan uuden näkökulman. Mikä se on, se selviää tuonnempana.

 

 

Mainokset

One response to “HUB JKL tuotteistamiskurssin casena”

  1. Johanna Hytönen says :

    Susanna, Harri ja Henrikki olivat viime torstaina pre-Hubissa työstämässä Hub casea. Keskustelimme Hubin asemoinnista Jyväskylässä ja sen suhteesta eri toimijoihin, joita Keski-Suomen alueella riittää. Totesimme, että olemme olleet yhteydessä lähes kaikkiin ja keskustelu yhteydet ovat syntyneet. Se mitä yhteistyö olisi käytännössä on vielä hämärän peitossa. Tämä syntyy varmasti käytännön tekojen kautta, ja koska Hub on vielä Jyväskylässä enemmän ajatuksen tasolla, siihen tarttuminen on vaikeaa. Työryhmä oli miettinyt Hubin tuottamaa hyötyä yksilöille ja sitä minkälaisia ihmisiä Hubiin tulisi, minkälaisia palveluja Hub tarjoaa. Koitimme olla syöttämättä työryhmälle liikaa omia ajatuksiamme, sillä tarkoituksena on saada tuotosta eri näkökulmasta kuin omastamme ja sen kautta syntyisi uutta tietoa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: