TIEDOTE 12.11.2010

Hub Jyväskylä

POP-UP HUB – Tule kokemaan Hub!

Pop-Up Hub Jyväskylä on tilapäinen virtuaalitoimisto, joka ilmestyy Jyväskylän Kauppahalliin kahden viikon ajaksi 22.11. – 3.12.2010. Pop-Up Hub tarjoaa käyttäjilleen kaikki modernin toimiston palvelut ilmaiseksi, ja mukaan saa tulla kuka tahansa.

Jyväskylän Pop-Up Hub tarjoaa joka päivälle kiinnostavaa ohjelmaa, jossa pureudutaan sekä paikallisympäristössämme pinnalla oleviin asioihin, että yksittäisiä toimijoita kiinnostaviin ajankohtaisiin aiheisiin. Pop-Up Hubin tapahtumat ovat maksuttomia ja kaikille avoimia.

The Hub innostaa toimimaan

The Hub on yhteisöllinen työtila, joka tukee ja inspiroi innovaattoreita, yrittäjiä ja muutoksentekijöitä tekemään maailmasta reilusti paremman paikan. Avoimessa tilassa asuu avoin yhteisö: Hubissa jaetaan ideoita, ongelmia ja onnistumisia – omia ja yhteisiä. Erilaisten toimijoiden ja verkostojen epätodennäköisistä kohtaamisista syntyy usein yllättäviä ideoita ja innovaatioita.

The Hub on myös yhteiskunnallinen yritys, jonka kantavana teemana on ”reilusti parempi maailma”. Hubissa pyritään ajattelemaan globaalisti ja toimimaan paikallisesti, ruohonjuuritasolla. The Hub ei ole pelkkä yrittäjäyhteisö, vaan myös yhteisö kaikille niille, jotka haluavat vaikuttaa yhteiskuntaan työn, opintojen, järjestötoiminnan, taiteen tai muun toiminnan kautta.

Vaikuttamisverstas ti 23.11 klo 11-14

Eräs Pop-Up Hubin tapahtumista, Vaikuttamisverstas, haastaa pohtimaan kenen ehdoilla kaupunkiamme kehitetään – ja millaisin työkaluin?

”Teknologia tuo uusia mahdollisuuksia myös kansalaisvaikuttamiseen. Uudenlaiset työkalut helpottavat järjestäytymistä sekä muovaavat toimintatapoja ja motiiveja. Kansalaistoiminnan vaikuttavuus päämääränä sitoutuu silti vahvasti fyysiseen maailmaan – Facebook-fanisi eivät tule tekemään vallankumousta!” – Tutkija Antti Poikola, Hila Open Oy/www.mahdollista.fi

Vaikuttamisverstaan ensimmäisessä osiossa pengotaan Antin opastuksella keinoja ja työvälineitä, joilla on mahdollista saada aikaan todellisia ja merkityksellisiä muutoksia Internetin aikakaudella.

Myös konkreettisilla teoilla on merkitystä nykypäivänä. Katriina Lahtinen (Jyväskylän Yliopisto/AgoraX) johdattelee keskustelun käytännönläheiseen vaikuttamiseen. Pajassa askarreltavat kaupunkisiluetit nostavat pintaan uudenmallisia ajatuksia vaikuttamisen mahdollisuuksista ja kohteista paikallisympäristössämme.

Lisätietoja Pop-Up Hubin muusta ohjelmasta löydät tapahtumaesitteestä (lataa PDF) sekä Hub Jyväskylän blogista osoitteessa https://hubjkl.wordpress.com.

Hub Jyväskylä

Jyväskylään on perusteilla kansainväliseen The Hub-verkostoon liittyvä yhteisöllinen työtila ja kohtaamispaikka. Hubeja on neljässä maanosassa yli 20 kaupungissa, ja verkosto kasvaa jatkuvasti. Suomessa Hubeja on auennut tähän mennessä Helsingissä ja Tampereella.

Hub on avoin tila, jossa on tarjolla työpisteitä, oleskelutiloja, neuvotteluhuoneita ja kaikki modernin toimiston palvelut. Työtiloista maksetaan käyttötarpeen mukaan, ja jäsenten käytössä on koko Hubin kansainvälinen verkosto tiloineen ja toimijoineen. Tilojen käytöstä maksetaan tarpeen mukaan, ja verkoston jäseneksi pääsee, vaikka toimistopalveluille ei olisi tarvetta. Hubin palvelut soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi maaseudun yrittäjille, jotka ovat kiinnostuneet liiketoimintansa kehittämisestä ja verkostoitumisesta niin paikallisella kuin kansainväliselläkin tasolla.

Hub Jyväskylän ympärillä noin 60 aktiivin yhteisö, ja lisäksi yhteisöstä kiinnostuneita on ollut parisensataa. Pysyviä tiloja sekä toiminnanjohtajaa Jyväskylän Hubille etsitään vielä, mutta tarkoitus olisi päästä aloittamaan toiminta tulevana keväänä. Myös Jyväskylä tarvitsee Hubin kaltaisen paikan, joka uudistaa yrityskulttuuria ja vanhoja toimintamalleja.

Lisätietoja:

Hub Jyväskylä-yhteisö
Johanna Hytönen, 040 167 9885, johanna@banana.fi

Pop Up Hub -koordinaattori
Teresa Tukiainen, 044 533 7997, hubjkl@gmail.com

Mainokset

Avainsanat: , , ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: