Mikrosijoittajaksi Hub Helsinkiin!

Olemme juuri lanseeranneet vertaisrahoituksen rahoittaaksemme uusien tilojen remontin. Tämä on viimeinen voimainkoitos, jotta Hub Helsinki saadaan pystyyn ja voimme siis siten tarjota yhteisöllistä työtilaa, järjestää tapahtumia, mahdollistaa eri toimijoiden väliset kohtaamiset sekä koordinoida yhteiskunnallisesti suuntautuneita projekteja.

Vertaisrahoitusta tehdään maailmalla menestyksekkäästi erilaisten projektien puitteissa, ja sen takia mekin halusimme pilotoida rahoitusmallia ja toivottavasti samalla aukaista latua muille rahoitusmuodosta kiinnostuneille; vaikkapa uudelle yritykselle tai kulttuurin saralla toimivalle projektiryhmälle.

Kyseessä on siis laina: pienin lainasumma on 10€, korko 1% ja sitoudumme maksamaan sen takaisin 3 v. päästä. Suuremmista lainasummista (500€+) tarjoamme lisäksi vastikkeeksi Hubin verkostojäsenyyttä. Rahallinen tuotto on siis parempi kuin käyttötilillä ja yhteiskunnallinen tuotto merkittävästi suurempi.

Pyyntöni on kaksiosainen:
1) Lähde mikrosijoittajaksi ja mukaan Hubin rakentamiseen
2) Levitä sanaa ja kerro meille yksilöistä, yhtiöistä, organisaatioista taikka säätiöistä, jotka voisivat olla kiinnostuneita Hubin toiminnasta ja joita voisimme lähestyä rahoituksen suhteen.

Sijoittaminen onnistuu lainaaja.fi -palvelun kautta.

Painoimme myös esitteen, jonka kautta asia tulee perinpohjaisesti selvitetyksi.

Niille, joille Hubin konsepti ei ole vielä tuttu, niin alla lyhyt kuvaus ja toki nettisivuilta löytyy enemmän.

Kiitos jo etukäteen! Hubista tulee hieno juttu, joka tulee hyödyttämään laajaa, eri sektoreille ulottuvaa toimijakuntaa.

Terveisin,
Anne Raudaskoski

Hub Helsinki

Hub Helsinki on lokakuussa 2009 perustettu osuuskuntamuotoinen yritys, jonka tavoitteena on tuottaa sosiaalisia innovaatioita pääkaupunkiseudulla. HUB Helsinki on uudenlainen yhteistoiminnan tila ja toimintaympäristö – ihmisten, ajatusten ja ideoiden kohtaamispaikka, yhteisö ja inspiroiva tila.

Hub Helsinki tarjoaa eri toimijoille yksityisestä julkiseen ja kolmanteen sektoriin jäsenyyttä ja toimitilaa, järjestää tapahtumia ja koordinoi ja fasilitoi merkittäviä muutos- ja kehityshankkeita.

HUB Helsinki kuuluu globaaliin yhteisöön, joka toimii tällä hetkellä 18 eri kaupungissa, 4 mantereella ja jossa on yli 4000 jäsentä. Hubeja on muun muassa Lontoossa, Tukholmassa ja San Fransiscossa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: