People

Hubissa syntyy odottamattomia kohtaamisia ja keskusteluja. Jäsenten moninaisuus ja erilaisuus on valtava rikkaus! Hub on jäsentensä koti, ja jäsenet saavat muokata tilasta ja ohjelmasta omannäköisensä. Jäsenten tarinat ovat Hubin tarina.

Laura Browne

p.
laura.browne(at)hubjkl.fi
http://twitter.com/#!/lauranen/
.
.
.

Lasse Saari


http://twitter.com/#!/lassesaari
.
.
.
.

TERO RATILAINEN

Olen yrittäjä Lemonentryssä, palvelinylläpitäjä sekä kohtapuoliin valmistuva ICT Tradenomi. Kulttuurit ja tekniikka ovat lähellä sydäntä – kansainvälisen IT-alan yrityksen toimijana näitä löytyy runsaasti. Ydinosaamisalueina ovat palvelinylläpito (erityisesti FreeBSD/Linux) sekä tietoverkot.

I am an entrepreneur at Lemonentry, system administrator and soon(tm) to be ICT BBA. Cultures and technology are of high interest to me – which of are plenty in a international IT business. Main areas of expertise are server administration (especially FreeBSD/Linux) and networks.

ESA TOIVONEN

Monet lähtevät yrittäjyyden tielle yksin. Yrityksen perustaminen on Suomessa helpohkoa, mutta menestys tulee kovalla työllä ja verkostoitumisella. Tämän vuoksi toimin yrityskummina maksutonta yrittäjyyden tukea tarjoavan Suomen Yrityskummit ry:n kautta.

Työkseni toimin toimitusjohtajana tietokanta-analysointia tekevässä Pengon Oy:ssä ja minut voi nähdä myös omistamani, yrityskirjallisuuteen keskittyneen kirjakaupan,  Tiimiakatemia Book Shopin tapahtumaosastoilla myymässä. Voit tavata minut Hub Jyväskylän ja edellä kerrottujen lisäksi yhteisöllisen viestinnän eri välineissä, kuten LinkedIn ja Twitter (@etoivonen).

Anne Kalliomäki

Olen tarinallistaja, elämyspalveluiden käsikirjoittaja ja kouluttaja. Ennen Tarinakoneen perustamista työskentelin erilaisissa työtehtävissä televisio- ja elokuvatuotannoissa itsenäisissä tuotantoyhtiöissä. Nyt sovellan kaikkea tarinankerronnasta oppimaani elämyspalveluiden, tapahtumien ja näyttelyiden palvelukokemuksen suunnittelussa. Tarinoilla erilaistuneita ja elämyksellisiä palveluita.  Iloisempia ihmisiä!  Lue lisää tarinayrittäjän elämästä Mä ilo lakki -blogista.

I am Story Designer. I use Experience Design and Service Design methods in my work to create better customer experiences. I used to work for film- and television. Now I use all those skills I have learned before to help my clients produce better experiences for their own customers. I am happy to answer all your questions. Please contact me at  anne@tarinakone.fi .

Johanna Hytönen

Olen tiimiyrittäjä oppimisen muotoilutoimisto Monkey Businessissä. Teemme maailmasta reilusti keltaisempaa vilpittömällä ja leikkisällä tyylillämme. Etsin uusia mahdollisuuksia yhteiskunnallisesta yrittäjyydestä. Luovuuden lähteeni on luonto ja käsillä tekeminen. Olen ollut mukana kehittämässä Hub Jyväskylää vuodesta 2009. Olen innostunut Hubien välisen yhteistyön tuomasta rikkaudesta ja mahdollisuuksista.  http://twitter.com/JohannaHytonen

I´m a team entrepreuner at Lifestyle company Monkey Busienss. I´m intressted of cultur, nature, comminity building, entrepreunership (comminity/network, open, team, social). I´m looking for a great challences & opportunities.

Antti Poikola

Olen pyöräilyadvokaatti, capoeirista, start-up yrittäjä ja verkostokätilö. Olen sekä Suomessa että kansainvälisesti aktiivinen ”avoimen datan” ja ”sähköisen osallistumisen” asiantuntija. Olen Liikenne- ja viestintäministeriön julkaiseman ”Julkinen data – johdatus tietovarantojen avaamiseen” -oppaan (Poikola, Kola Hintikka 2010) pääkirjoittaja ja yksi Helsingissä toimivan Fillarikanavan taustahahmoista. Ennen yrittäjäksi siirtymistä työskentelin tutkijana Aalto yliopistossa.
http://apoikola.wordpress.com/
http://twitter.com/apoikola

Bubi Tuomala

Bubi Tuomala tekee kotisivuja. Hän on yksityinen elinkeinonharjoittaja. Hän pelaa fudista. Ja tekee erittäin hyvää kanasalaattia. Jos maustehyllystä löytyy tarpeeksi rakuunaa.

Ydinosaaminen: Web-sivujen suunnittelu, toteutus ja ylläpito. Erikoisuutena WordPressin vääntäminen mutkalle asiakkaan toivomusten mukaan. Osallisena kollektiivissa nimeltä Rieha rieha.org

Asta Ruodemäki

Olen kiinnostunut uudenlaisista yhteisöllisistä työtavoista, kolmansista tiloista ja yhteiskunnallisesta yrittäjyydestä – HUB-verkostossa voin toteuttaa kaikkea tätä. Työskentelen Jyväskylän yliopiston viestintäpalveluissa. Viestinnän lisäksi teen töitä kulttuurin ja taiteen parissa ja keikkailen viriketoiminnan kädentaitojen ohjaajana. Sykettä elämääni tuovat myös tanssi ja teatteri, sohvasurffailua, geokätköilyä, perhettä ja koiraakaan unohtamatta.
http://twitter.com/astacarita

Hub etsii ihmisiä, jotka ovat

Uteliaita ja valmiita kyseenalaistamaan ja ottamaan vastaan palautetta.

 • Valmiita jakamaan menestystä.
 • Haluavat kulkea omaa tietään ja tehdä itsestään kaipaamansa muutoksen toteuttajia
 • Haluavat rikkoa totuttuja rajoja – innovatiiviset tulokset edellyttävät olemassa olevien systeemien ja sektoreiden rikkomista ja uudella tavalla toimimista.
 • Haluavat työskennellä pitkäjänteisesti – sosiaalisen vaikutuksen aikaansaaminen voi vaatia vuosikymmenten työn ja satoja aloitteita – täytyy olla sisäinen palo omaan työhön.
 • Haluavat reilusti paremman maailman.
Mainokset

2 responses to “People”

 1. Karel Knevel says :

  Hi there,
  Networking and sharing ideas’ for a better world. Sounds very good to me! I live in Jyväskylä. Is it possible to keep me updated on events or do I have to check the website?

  Karel

 2. JanneMonkey says :

  Hi Karel!
  To keep your self updated about HUB Jyväskylä, join the HUB JKl group in Facebook and order our blog in RSS.
  Also it would be fun to meet you, of course. Our office is located in Vaajakoski (Konttisentie 8) but quite often you can find us in Tiimiakatemia (Piippukatu 3), Lutakko.
  Call or email us, we´ll buy you cup of coffee.

  Janne

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: